Andejagt Ribe 2021

Grindsted og Billund jagtforeninger har lejet stykket med et samlet areal på ca. 48 ha. ved Farup vest for Ribe - ikke langt fra Kammerslusen.

Ved rette vejrforhold er der mulighed for at skyde både ænder, gæs og bekkasiner, hvorimod hårvildt og hønsefugle ikke indgår i jagtlejen. De seneste år har der været regulering af bramgæs inkluderet i andekortet.

Et årskort koster 500 kr.og gælder for en hel sæson (1.august 2021- 31.januar 2022). For jagten på gæs i august gælder særlige regler, se her. eller direkte på naturstyrelsens hjemmeside

Årskort/gæstekort kan købes hos Vagn Jensen og Kim Lassen. For begge gælder at der inden lige skal ringes for at aftale mødetidspunkt. Betaling til mobilepay 46352 Grindsted Jagtforening eller kontant.

Vagn træffes på 5157 8740 og bor Sydtoften 81 i Grindsted og Kim træffes på 2773 1731 og bor Plougslundvej 183 i Billund

For GJF kan indbetaling ske til MobilePay 46352

Årskort sælges kun til medlemmer med lokal tilknytning til Grindsted Jagtforening eller Billund Jagtforening. Årskortet skal medbringes under jagten og skal kunne fremvises hvis repræsentanter for BJF eller GJF anmoder om det. Der skal gives tilbagemelding om nedlagt vildt når sæsonen er forbi.