Lodtrækning om riffelpost i Frederikshåb plantage den 10. januar 2020

Riffelpost udloddes nu til trykjagt i Frederikshåb Plantage den 10. januar 2020 med parole kl. 09:30

1 riffelpost udloddes til et af vore medlemmer. Svar hurtigt og inden klokken 18 den 3. januar 2020.

Grindsted Jagtforening har af Naturstyrelsen Trekantsområdet fået tilbudt  1 plads på en riffeljagt i Frederikshåb Plantage fredag den 10. januar 2020.

Denne plads har vi valgt at udlodde blandt vore medlemmer. Det er et krav at du har et gyldigt jagttegn med påtegning af bestået riffelprøve.  Dette skal forevises før parolen.

Tilmelding til lodtrækning foregår ved at du sender oplysninger om navn og adresse og telefonnummer på mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

E-mail skal være GJF i hænde senest den 3. januar kl 18.00.

Der trækkes lod blandt gyldige e-mails den 3. om aftenen og vinderen får besked samme aften sammen med yderlig oplysning om jagten.

ReplyReply allForward