Aktivitetskalender 2021

*******************************************************************************************************************************

Da Corna har ramt os alle på den ene eller anden måde, ser vi os nødsaget til at flytte vores generalforsamling 2021 fra januar måned på ubestemt tid.

Det vi må i dag kan være forkert i morgen.

Vi vil vise stort hensyn og afventer derfor regeringens udmelding om hvad vi kan og må.

Vi vil, når det bliver muligt, indkalde til generalforsamling på Hjemmesiden / Facebook / Nyhedsmail, så hold jer opdateret disse steder.

Pas godt på hinanden til vi ses igen.

Bestyrelsen

Generalforsamling GFB den 17. juni kl 19.00 i Lynghytten. Tryk her

Generalforsamling GJF den 24. juni kl 18:30 i Lynghytten. Tryk her

Bukketræf den 16. maj

Se billeder fra bukketræf ved Lynghytten 2021. Her

Fra Jagtudvalget

Rågeregulering.
Grindsted Jagtforening har nu fået reguleringstilladelsen for rågeunger for perioden 1. maj til 15. juni. Interesserede skal kontakte Finn for de nødvendige papirer og informationer.
Tekst fra tilladelsen:

Tilladelse til regulering af skadevoldende vildt.

Naturstyrelsen har den 28-04-2021 modtaget ansøgning om tilladelse til regulering af Råge på adressen/reguleringslokaliteten , 7200, / Fyrrestien, Grindsted Anlæg, Skoven mellem Tronsøen og Nørreled, Dalsmosen, Skovområdet ved MAGION, kommunal matrikel ud for Vestergade 21-23. Alle i Grindsted.
Der er søgt om tilladelse til regulering i følgende situation: Rågeunger uden for reden i rågekolonier i perioden 1. maj til 15. juni og i forbindelse med støj og sundhed, med henblik på at imødegå fare for mennesker eller menneskers sundhed.

Finn træffes på 40 41 75 15

Fra Hundeudvalget

Vi startede udendørs dressur den 12 April. Nærmere info se her.

Mvh Hundeudvalget.

Skal du tage jagttegn, så se her.

Nyt fra GFB maj, se her

Vil du som medlem modtage en mail når der er nyt fra GJF, så skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.