Aktivitetskalender 2020

25. oktober kl. 08.00 Riffeljagt i Fromsseier Plantage. For medlemmer af BJF og GJF. Der må tages en gæst med. Se  mere her.

Andejagt Ribe 2020:

Billund og Grindsted jagtforeninger har lejet stykket med et samlet areal på ca. 48 ha. ved Farup vest for Ribe - ikke langt fra Kammerslusen.

Ved rette vejrforhold er der mulighed for at skyde både ænder, gæs og bekkasiner, hvorimod hårvildt og hønsefugle ikke indgår i jagtlejen. De seneste to år har der været regulering af bramgæs inkluderet i andekortet.

Et årskort koster 500 kr.og gælder for en hel sæson (1.september 2020- 31.januar 2021).

Årskort/gæstekort kan købes hos Lars Bjerregaard Nielsen og Kim Lassen. For begge gælder at der inden lige skal ringes for at aftale mødetidspunkt. Betaling til mobilepay 46352 Grindsted Jagtforening eller kontant.

Lars træffes på 2032 0622 og bor Trehøjevej 12 i Grindsted og Kim træffes på 2773 1731 og bor Plougslundvej 183 i Billund

Årskort sælges kun til medlemmer med lokal tilknytning til Billund Jagtforening eller Grindsted Jagtforening oder skal gives tilbagemelding om nedlagt vildt når sæsonen er forbi.

Vil du som medlem modtage en mail når der er nyt fra GJF, så skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.