Kommende aktiviteter

Se kalenderen for alle aktiviteter

Se under GFB for aktiviterer på flugtskydningsbanen

Andekort til jagten ved Ribe

Grindsted og Billund jagtforeninger har lejet stykket med et samlet areal på ca. 48 ha. ved Farup vest for Ribe - ikke langt fra Kammerslusen. Ved rette vejrforhold er der mulighed for at skyde både ænder, gæs og bekkasiner, hvorimod hårvildt og hønsefugle ikke indgår i jagtlejen. De seneste år har der været regulering af bramgæs inkluderet i andekortet. Et årskort koster 500 kr.og gælder for en hel sæson (1.august 2023- 31.januar 2024). For jagten på gæs i august gælder særlige regler se Naturstyrelsen hjemmeside eller på GJF’s hjemmeside. Årskort/gæstekort kan købes hos Vagn Jensen og Kim Lassen. For begge gælder at der inden lige skal ringes for at aftale mødetidspunkt. Betaling til mobilepay 46352 Grindsted Jagtforening eller kontant. Vagn træffes på 5157 8740 og bor Sydtoften 81 i Grindsted og Kim træffes på 2773 1731 og bor Plougslundvej 183 i Billund Årskort sælges kun til medlemmer med lokal tilknytning til Grindsted Jagtforening eller Billund Jagtforening. Årskortet skal medbringes under jagten og skal kunne fremvises hvis repræsentanter for BJF eller GJF anmoder om det. Der skal gives tilbagemelding om nedlagt vildt når sæsonen er forbi.
Se kort over arealet her:

Kort
Der er reguleringstilladelse til bramgæs på arealerne.
hent dokumentet her:
Bramgæs

Vinterdressur starter den 8. januar kl 19.00.

Til alle der har helt unge jagthunde og hunde der endnu ikke er helt lydige, tilbyder vi fordressur med fokus på lydighed og lettere apportering.
Det foregår i den store ridehal, Nollundvej 116, Grindsted.
Vi starter, mandag den 8. januar 2024 kl. 19:00.
Derefter hver mandag frem til den 18. marts.
For at kunne tilrettelægge forløbet, beder vi derfor om bindende tilmelding samt forudbetaling på Mobilepay.
Tilmelding til Rasmus: rasmus@dkautomobiler.dk eller tlf. 30655803.
Pris 500 kr. som betales på Mobilepay box60996.
Notér venligst navn på hund og ejer.
Deltagende hunde skal være vaccineret.
Hundeudvalget - Grindsted Jagtforening.

Jagthundeinstruktør

Har du interesse i hundearbejde og kan du tænke dig blive instruktør? Se lidt på Jægerforbundets hjemmeside og tag kontakt til Martin Moen hvis din interesse er vakt.

Opdateret: