Salget af kort til Ande- gåsejagten ved Ribe

Nyt fra Andejagten ved Ribe.

Mandag aften var 6 jægere på tur til vore areal ved Ribe. Arealet blev vist og de skilte der angiver skel til naboerne blev fundet. Græsset blev klippet så skiltene fremstå tydlige.

En havremark længst mod nord var under høst og vi må håbe der spildes lidt korn.

Har du ikke endnu købt et andekort, så er der stadig flere i bunken hos både Kim Lassen og Lars Bjerregaard Nielsen.

Arealet er lagt ind på en app - MyHunt. Håber du kan finde den. "Ribe andejagt"

Ved rette vejrforhold er der mulighed for at skyde både ænder, gæs og bekkasiner, hvorimod hårvildt og hønsefugle ikke indgår i jagtlejen.

Krager og husskader må også forsøges nedlagt.

Et årskort/gæstekort koster 500 kr. og gælder for en hel sæson (1.august – 31.januar).

Årskort/gæstekort kan købes hos Lars Bjerregaard Nielsen og Kim Lassen. For begge gælder at der inden lige skal ringes for at aftale mødetidspunkt. Betaling til mobilepay 46352 Grindsted Jagtforening eller kontant hvis det er eneste mulighed.

Lars træffes på 20 32 06 22 og bor Trehøjevej 12 i Grindsted og Kim træffes på 27 73 17 31 og bor Plougslundvej 183 i Billund.

Årskort sælges kun til medlemmer med lokal tilknytning til Billund og Grindsted jagtforeninger og der skal gives tilbagemelding om nedlagt vildt når sæsonen er forbi.

Der kan købes et gæstekort til en jagtkammerat selvom han/hun ikke opfylder betingelsen for selv at købe et kort. Gæstekortet kan kun benyttes når du selv er med på jagten.

Kun et gæstekort per betalende medlem af BJF eller GJF.