Trykjagterne i Fromsseier Plantage 2019

Vore medlemmer har igen i år mulighed for at deltage i foreningsjagt, nemlig på de to jagter,som BJF og GJF nu i snart mange år har købt i Fromsseier Plantage mellem Hejnsvig og Vorbasse.

Datoer er den 27. oktober og den 16. december (mandag).

Igen i år bliver der tale om to trykjagter med riffel, som den vi har haft de sidste par år Der er er plads til 15 skytter på hver jagt.

Skoven stiller selv med hundefolk til at trykke såterne igennem.

Jagterne starter med morgenkaffe kl. 8.00 og slutter med smørrebrød fra Hovborg kro ca. kl. 13

Prisen bliver 1600 kr pr. jagt den 27. oktober og 1200 kr pr jagt den 16. december (mandag).

Tilmeldingsblanketten er vist nederst og er desuden vedhæftet her. Blanket

Tilmeldingen til Finn Lauridsen fra d. 1 august med ”først til mølle” for alle medlemmer af BJF og GJF.

Ved tilmeldingen skal oplyses den ønskede dato for jagt, navn, telefonnummer og fra hvilken forening (BJF eller GJF). Når tilmeldingen er accepteret skal indbetaling ske for at tilmeldingen er noteret endeligt.

Betaling til 7702 1068226 GJF’s konto i Sydbank eller mobilepay 46352 Grindsted Jagtforening

Finn Lauridsen

Tilmeldingen til Finn Lauridsen. Med angivelse af navn, telefonnummer og forening

Betaling til 7702 1068226 GJF’s konto i Sydbank