Andejagt 2018/2019

Ande- gåsejagten ved Ribe på foreningens arealer er allerede startet, da det nu er tilladt at skyde grågæs fra 1. august på landbrugsjord,

Ved rette vejrforhold er der mulighed for at skyde både ænder, gæs og bekkasiner, hvorimod hårvildt og hønsefugle ikke indgår i jagtlejen.

Et årskort/gæstekort koster 500 kr. og gælder for en hel sæson (1.august – 31.januar).

Årskort/gæstekort kan købes hos MacNab i Grindsted.

Årskort sælges kun til medlemmer med lokal tilknytning til Billund og Grindsted jagtforeninger og der skal give tilbagemelding af nedlagt vildt når sæsonen er forbi.

Som noget nyt kan der købes et gæstekort til en jagtkammerat selvom han/hun ikke opfylder betingelsen for selv at købe et kort. Gæstekorten kan kun benyttes når du selv er med på jagten.

Et gæstekort per betalende medlem af BJF eller GJF.