Kontingent for 2017 til GJF og Danmarks Jægerforbund

Kontingent til Danmarks Jægerforbund (DJ) og Grindsted Jagtforening (GJF) opkræves samlet.

De nye kontingenter for 2017 vil være følgende:

Ordinært medlemskab, kontingent, kr. 825. Du er medlem af DJ og GJF, du modtager bladet Jæger.

Husstands medlemskab, kontingent kr. 455. Du er medlem af DJ og GJF, men du modtager ikke bladet Jæger. Du har samme adresse som et ordinært medlem

Ungdoms medlemskab, kontingent kr. 444. Du er medlem af DJ og GJF, du modtager bladet Jæger. Du må ikke være fyldt 26 år den 1. januar 2017

Senior medlemskab, kontingent kr. 520. Du er medlem af DJ og GJF, du modtager Jæger. Du skal være årgang 1948 eller tidligere. se evt DJ's vedtægter paragraf 3

Husk at hvis DJ kender din fødselsdato vil dit medlemskab automatisk overgå til senior medlemskab når det kan ske. Bemærk at i 2017 skal man være fra 1948 eller tidligere. Således vedtaget og beskrevet i DJ's vedtægter.

Ekstraordinær medlemskab, kontingent kr. 137. Hvis du er ordinært medlem af DJ i en anden jagtforening, kan du være lokalt medlem af GJF. Du er medlem af GJF og kan deltage i alle GJF's arrangementer.

Bemærk at alle kontingenter opkræves af Danmarks Jægerforbund. Er der spørgsmål til dit kontingent, kan du kontakte Vagn Jensen på tlf. 51578740 eller e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vagn Jensen